Uitlenen

Kinderen ontwikkelen zich door te spelen. Om een kind uit te dagen tot het doen van nieuwe ontdekkingen heeft het geregeld nieuw of ander speelgoed nodig. Door speelgoed te lenen, kunt u het eerst uitproberen. Hierbij kan een speel-o-theek u helpen. Een speel-o-theek is een soort bibliotheek, maar dan voor het lenen van speelgoed tegen een betaalbare prijs voor alle kinderen van 0 t/m 12 jaar. Het speelgoed wordt uitgeleend voor drie weken.

Wat voor speelgoed heeft Ikkie ?

Wij hebben een uitgebreid assortiment baby-, peuter- en kleuterspeelgoed, puzzels, gezelschapsspellen, constructie- en fantasiespeelgoed, verkleedkleren en multimedia. Bovendien hebben we een ruim aanbod aan buitenspeelgoed. Zo kunt u denken aan een glijbaan, driewieler, step, skelter, waterbaan en zeker niet te vergeten, een duo-trike of mammoetskelter.

Dit alles overzichtelijk in categorieën onderverdeeld.

Hoe kunt u speelgoed lenen?

Er zijn twee mogelijkheden om bij ons speelgoed te lenen.

1.    U wordt lid

Bij aanvang van het lidmaatschap betaalt u het lidmaatschapsgeld, inschrijfgeld en borg voor het ledenpasje contant op de speel-o-theek. Voor de daarop volgende jaren  wordt het lidmaatschapsgeld per automatische incasso geïnd. De periode loopt van 1 januari t/m 31 december.

2.    U koopt een knipkaart

Deze bevat 10 knippen en blijft twee jaar geldig. Bij de eerste aanschaf betaalt u éénmalig inschrijfgeld.

Elk stuk speelgoed dat u leent, kost dan 1 knip en de uitleenprijs.

De ideale oplossing voor oma’s, opa’s en oppasgezinnen!

Tevens verkopen wij cadeaubonnen ter waarde van een lidmaatschap. Leuk om bijvoorbeeld als kraam- of verjaardagscadeau te geven.

Kom gerust eens vrijblijvend kijken tijdens onze openingsuren of bekijk onze website!

Een lidmaatschap wordt aangegaan met ouders of verzorgers, deze zijn verantwoordelijk voor het geleende speelgoed. Bij aanvang van het lidmaatschap ontvangt u de Uitleen voorwaarden.

Voor bedrijven en instellingen gelden aangepaste Uitleen voorwaarden.